Obreja îl consideră pe fostul său şef „unul dintre cei mai puternici lideri”

 vice (2)

Vicepreşedintele Senatului, liberalul Marius Obreja, declară că îi va propune lui Crin Antonescu să îi ia locul, decizia aparţinând, însă, liderului PNL, care sâmbătă a anunţat că nu va mai candida la Cotroceni.

Preşedintele PNL Covasna, Marius Obreja, vicepreşedintele Senatului, a declarat, sâmbătă, pentru Mediafax, că îl consideră pe Crin Antonescu unul dintre cei mai puternici lideri pe care îi are partidul.

„În Biroul Politic de luni o să fac public că în grupul senatorial al PNL voi iniţia procedura de vot prin care Crin Antonescu să preia demnitatea pe care o deţin eu, şi anume de vicepreşedinte al Senatului”, a afirmat Obreja. Potrivit acestuia, „totul depinde de decizia lui Crin Antonescu”.

Senatorul PNL Marius Lucian Obreja a fost ales în martie, de plenul Senatului, vicepreşedinte al acestei Camere, în urma demisiei din această funcţie a senatorului Florin Constantinescu (PSD).

Preşedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, a anunţat, sâmbătă, că nu va candida la Preşedinţia României şi că pune capăt şi interimatului pe care îl are la conducerea acestei formaţiuni politice.

 

Citeste si...  John Terry din nou cu soția după ce a înselat-o cu iubita celui mai bun prieten