„Mă cunosc cu Adrian Mutu, dar nu am nici numărul lui de telefon”

Blochina Mutu

Recunoaşte că a fost la restaurant şi a stat la masă cu Adrian Mutu. Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei, cu care are şi un copil, spune că se scriu lucruri neadevărate despre ea şi că este făcută pe nedrept responsabilă de neconvocarea lui Adrian Mutu la naţională.

Surprinsă de paparazzi într-un local din Bucureşti împreună cu Adrian Mutu la o masă, Vica Blochina spune că speculaţiile făcute de presă, cum că ar fi fost surprinsă în „tandreţuri” cu fotbalistul Petrolului, sunt neadevărate.

„Tot ce s-a scris este fabulaţie. Am văzut că m-au cuplat cu Adrian Mutu, că am stat la masă cu el şi că ne-au surprins în ipostaze tandre… Astea sunt subiecte fabricate. Uitaţi-vă la imagini şi spuneţi-mi dacă se vede aşa ceva! Nu e nimic clar pe imaginile alea. Mă cunosc cu Adrian Mutu, dar nu am nici numărul lui de telefon. Ne-am întâlnit de câteva ori, având anturaje apropiate, dar doar atât. Astea sunt prostii şi ştiu foarte bine, şi ştiţi şi dumneavoastră, de ce se fac tot felul de speculaţii cu mine şi cu Adrian Mutu. Am fost la aceeaşi masă în acel restaurant, însă eu am venit cu alt grup. Am fost cu Anamaria Prodan. Întâmplarea a făcut să fie şi Adrian Mutu acolo. Ne-am aşezat la aceeaşi masă pentru că era o masă mare, dar am stat la câteva scaune distanţă de Adrian. Normal că am vorbit şi cu el, dar cu voce tare, fără să am ceva de ascuns. Ar fi culmea să nu discuţi cu oamenii cu care stai la masă! Apoi nu mai ştiu ce s-a mai întâmplat pentru că am plecat”, a declarat Vica Blochina în presa mondenă.

Lituanianca nu ştie care sunt motivele pentru care Adrian Mutu nu mai este chemat de fostul său amant la naţională. „Am văzut că se scrie că Adrian Mutu nu este convocat la naţională din cauza mea, că nu ştiu ce întâlnire am avut eu cu el şi ar fi aflat Victor Piţurcă. Baliverne! Toate astea se spun pentru că am un copil cu Piţurcă, dar nu e nimic adevărat. Nu mă pricep la fotbal, dar cred că Adrian Mutu rămâne o emblemă a fotbalului românesc. Că merită sau nu să joace la echipa naţională, asta nu este problema mea”, spune fosta asistentă TV.

 

Citeste si...  Gabriel Oprea nu are încredere în Mircea Geoană