Victor Piţurcă rămâne istorie, chiar dacă el ar vrea să se întoarcă la frumoasa blondă

 Vica Piti 1

O relatie cu nabadai, de 14 ani, nu poate fi uitata cu una, cu doua, dar se pare ca, in sfarsit, Vica a reusit sa depaseasca episodul Piturca. Si, cu ochii slipindu-i de bucurie, blonda a facut o dezvaluire care sigur il va misca pe antrenor.

Fosta balerina Vica Blochina si Victor Piturca, selectionerul echipei nationale de fotbal, s-au iubit nebuneste timp 14 ani, antrenorul fiind casatorit. Lantul de iubire s-a rupt insa, in urma cu doi ani, din cauza geloziei barbatului si se pare ca atunci a fost definitiv.

Vica a suferit destul de mult, intrucat sentimentele nu trec ca si cum ai pocni din degete, iar faptul ca, in ultimele luni, se vad destul de des, datorita copilului pe care-l au impreuna, ar fi putut sa o rascoleasca. Iata, insa, ca superba blonda a trecut peste, iar acum si-a refacut viata.

Vica Piti

“Daca nu apar cu nimeni, nu inseamna ca nu exista nimeni. Daca vrei sa protejezi relatia, poti sa faci lucrul asta. O relatie intre doi oameni e pentru ei. Nu ma intereseaza sa stie lumea cat de bine traiesc sau ce viata misto am eu. Pentru mine este important sa ma simt eu bine cu mine, la mine in casa, sa fiu eu acasa fericita. Eu lucrez foarte mult cu mine si consider ca fericirea consta in relatia ta cu tine. E foarte important sa te simti tu bine ca om. Atunci, toata lumea din jurul tau este fericita”, a declarat Vica in presa mondenă.

Piti

Vica si Piturca s-au iubit mult, insa odata ce s-au despartit nici nu au mai existat sanse de impacare, chiar daca prietenii au incercat sa-i readuca impreuna. “Nu mai exista sanse de impacare intre noi, niciodata. Este o vorba foarte buna, am citit recent intr-o carte: daca te cauta trecutul nu raspunde, ca nu are nimic nou de spus. Nu cred in relatiile reluate dupa ruptura. Sunt foarte multe chestii de reprosat. Nu cred ca vrea el si nici eu nu vreau”, a mai spus Vica.

Chiar in Saptamana Mare, Vica si Piturca au ingropat securea razboiului, de dragul fiului lor, micutul Edan, in varsta de sapte ani. Totusi, cei doi nu au reusit sa ajunga la o intelegere in ceea ce priveste pensia alimentara pentru baiat, asa ca se judeca in continuare. “Am semnat actul de custodie, acum mai avem sa se termine procesul de pensie alimentara. Acolo nu ne-am inteles, o sa decida instanta”, a explicat Vica.

Citeste si...  Crin Antonescu aruncă toate cărţile în jocul politic greu de negociat!