Vica Blochina mai are puțin și intră în depresie după ce una dintre femeile pe care le-a angajat să-i facă menajul a furat-o iar în cele din urmă s-a văzut nevoită să o dea afară.
De atunci, necazurile Vicăi sunt tot mai mari, iar în toată casa s-a așternut haosul. „Am vrut să aduc o filipineză. Ştii câţi bani cere o filipineză? Este 600 de euro plus taxe la stat. Tu ajungi cu filipineză cam la 1.000 de euro şi sincer să-ţi spun eu am avut trei. Una dintre ele mi-a furat toate bijuteriile. Nu ştiu cum să fac. Parcă aş vrea şi pe una care ar stă lângă mine, dar nici nu mi-ar place să doarmă la mine în casă”, a explicat Vica Blochina.vica

Vedeta este depășită de situație şi nu ştie cum se va descurca de acum încolo. „Sunt într-o depresie totală. Nu îmi găsesc pantofii, nu pot să port o cămaşă. Mă enervează totul la culme”, a spus nervoasă Vică.
Vica Blochina a apelat chiar și la șoferul său sperând că va primi o mână de ajutor, dar lucrurile nu au stat deloc așa. Mai mult, micuţul Edan nu-l înghite sub nici o formă de șoferul Fernando. „Nu-mi place de el. Mereu spune <<Trăi-ţi-ar familia>>!”, a mărturisit puştiul.

Citeste si...  Vica Blochina si-a INNEBUNIT fanii de pe Facebook!

Totuși, cei doi au vrut să facă pizza, numai că totul s-a transformat într-un dezastru iar când Vica Blochina s-a întors de la piaţă, și-a pus mâinle în cap. „Când am intrat în casă şi am văzut ce se întâmplă acolo mi-a venit să mor”, a spus nervoasă vedeta.