Hugh Hefner a murit la 91 de ani, pe 28 septembrie, în vila sa din California. Fondatorului Playboy Enterprises a lăsat în urmă o avere estimată la 43 de milioane de dolari.   Hefner îi are ca moştenitori pe soţia sa, Crystal, pe cei trei fii, Cooper, David şi Marston, şi pe fiica sa, Christie.

Cooper s-a născut în anul 1991, pe 4 septembrie. Mama lui a fost un iepuraş Playboy, Kimberly Conrad, care a divorţat de Hugh în acelaşi an în care multi-milionarul şi-a anunţat logodna cu Crystal Harris, cea cu care a stat până în ziua morţii sale.

Fiul cel mic, Cooper Hefner, plănuieşte să ducă moştenirea Playboy mai departe. La doar 26 de ani, el fiind directorul de creaţie al companiei.

Cooper şi-a susţinut mereu punctul de vedere despre, fiind omul din spatele deciziei ca Playboy să revină la nuditate. În mai 1990 actualul preşedinte, Donald Trump, a apărut chiar pe coperta revistei, care a publicat un interviu cu el.  Anul trecut, fiul multi-milonarului a declarat că este stânjenit şi îi e ruşine de faptul că Donald Trump a apărut pe coperta Playboy.

Se pare că, deşi cei mai mulţi asociază vila Playboy cu femei îmbrăcate sumar, cel mai frecvent în costume de iepuraşi, fiii lui Hugh Hefner au fost protejaţi pe cât s-a putut de “carnaval”.

În interviul acordat acum câţiva ani pentru Business Insider, Cooper a povestit detalii din copilăria sa: „Când tata şi mama s-au despărţit şi tata a cumpărat vila de alături, a spart peretele acestei vile, iar eu şi fraţii mei ne plimbam din una în alta. Părinţii mei ne-au ţinut departe de…lumea adulţilor, aşa cum face orice părinte. Eram ţinuţi departe de petreceri, nu luam parte la ele când aveam 12 ani“, declara fiul fondatorului Playboy.

Citeste si...
Duelul actoricesc între Horațiu și Bogdan Mălăele în ”Ediție Specială” de Crăciun, pe scena sălii Cinema PRO

Despre moartea tatălui său, Cooper a declarat: „Tatăl meu a trăit o viaţă excepţională, care a avut un mare impact, atât ca un deschizător de drumuri în cultură şi media, cât şi ca o voce de referinţă care a susţinut mişcări culturale şi sociale semnificative pentru vremurile noastre – a susţinut libertatea de exprimare, drepturile civile şi libertatea sexuală”.

„A definit un stil de viaţă şi un eros creat în jurul brandului Playboy, unul dintre cele mai cunoscute şi mai rezistente branduri din istorie”, a adăugat fiul lui Hefner.

Acum, cel mai probabil, va moşteni o mare parte din averea tatălui său. Viaţa tânărului nu ducea lipsă de nimic oricum, permiţându-şi tot felul de extravaganţe: de la a zbura cu avionul privat în jurul lumii, până a se logodi cu actriţa din Harry Potter, Scarlett Byrne. Cooper Hefner a devenit repede o vedetă pe rețelele de socializare, cu 90.000 de urmăritori pe Instagram.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.