În liceu, Dorian Popa era slăbănog şi subiect de mişto între colegi!

dorian-popa-sala-2

Dorian Popa era, in perioada liceului, slab, fara pic de muschi si ajunsese subiect de ironii printre colegii lui de scoala. Situatia s-a schimbat radical de cand a inceput sa lucreze intensiv la sala, iar in prezent este unul din cei mai ravniti bulaci din Romania.

Dorian Popa, cel care a devenit celebru ca membru al trupei LaLa Band si actor in serialul „Pariu cu viata”, nu a fost dintotdeauna un baiat „bine facut”.

In perioada liceului, pe cand avea 16 ani, Dorian era foarte slab si ajunsese subiect de ironii printre colegii lui de la scoala. Dupa ce a castigat titlul de Mister la un concurs de frumusete, tanarul s-a ambitionat sa isi schimbe radical stilul de viata si a inceput sa traga din greu la sala.

dorian-popa-sala-1

Cu un program intensiv, disciplinat si cu ajutorul suplimentelor sportive, el a ajuns sa aiba unul din cele mai bine lucrate trupuri din showbiz-ul romanesc. Este admirat de femei si invidiat de barbati pentru acest lucru.

Dorian recunoaste ca in perioada sarbatorilor de iarna a pus pauza antrenamentelor de la sala, in a inceput din nou sa faca sport. De aceasta data, mai intensiv ca niciodata.

“Am avut o pauza de Sarbatori, pentru ca am zis sa relaxez putin corpul. Fiind un impatimit al sporturilor de iarna, am schimbat insa sala cu partia. Acum, dupa vacanta, am ales un antrenament mai ciudatel, sa socam corpul. Fac un antrenament de brate, o serie la biceps si una la triceps”, a declarat el.

Actorul va reveni pe micile ecrane cu un nou proiect. Mai exact, incepand cu 2 februarie, va fi difuzat pe Acasa TV serialul „O noua viata”, o continuare a proiectului „Pariu cu viata”, in care joaca artistii din LaLa Band.

Citeste si...
Vrei sa o vezi pe Madalina Pamfile dezbracata? Deconteaza 150 de euro!