elena_u_13185100

Tăriceanu să nu uite că făcea trafic de influenţă pe bileţele roz, iar Klaus Iohannis mai bine ar renunţa la cursa pentru Cotroceni, pentru că ideea de a fi mare politician i-a dat-o Dan Voiculescu. Sunt sfaturile Elenei Udrea pentru al doilea om în stat şi pentru şeful liberalilor, care l-au criticat dur pe Traian Băsescu în cazul Bercea Mondial şi i-au cerut demisia.

Mai mult, fosta şefă a cancelariei prezidenţiale face scut în jurul preşedintelui şi spune că Traian Băsescu rămâne ultimul bastion de independenţă în faţa corupţilor.

După câteva zile de tăcere, Elena Udrea a sărit în apărarea lui Traian Băsescu, în cazul Bercea Mondial.

”Preşedintele Traian Băsescu a reuşit să ducă la îndeplinire principalul proiect pe care l-a propus românilor în 2004: independenţa Justiţiei. Din păcate, a fost nevoie de cazul fratelui Preşedintelui pentru ca toată lumea să se convingă de acest adevăr”.

Preşedintele PMP a avut o replică şi pentru Călin Popescu Tăriceanu, cel care ieri transmitea că, cităm, autorul moral al infracţiunilor comise de Mircea Băsescu este Preşedintele României şi nu ne-ar surprinde să aflăm că este şi infractor.

„Cât despre teoria privind demisia şefului statului, culmea este că în fruntea statului până la alegeri ar veni un om precum Călin Popescu Tăriceanu, care în 2005 făcea trafic de influenţă pe „bileţele roz” în favoarea prietenilor săi certaţi cu legea. „

Elena Udrea l-a taxat şi pe Klaus Iohannis. Preşedintele interimar al PNL spunea că în locul lui Traian Băsescu, ar fi demisionat după scandal.

„Domnul Iohannis crede că îl poate păcăli pe Traian Băsescu aşa cum l-a păcălit pe Antonescu să îşi dea demisia. Ar fi mai decent dacă s-ar gândi în context, la propria renunţare la candidatură, ţinând cont că ideea de a fi mare politician la Bucureşti i-a dat-o Voiculescu, la Grivco, în 2009, când se dorea a fi prim-ministru”.

Traian Băsescu nu le-a răspuns până acum celor care i-au cerut demisia.

Citeste si...
Elena Udrea, prima declaratie despre iubitul sau: "Este omul care s-a aflat alaturi de mine in cea mai grea perioada a vietii"