Copos a ieşit din acţionariatul lanţului de cofetării ANA Pan, pe care l-a dezvoltat la în­ce­putul anilor ’90 şi care a ajuns la afaceri de 25 mil. lei anul trecut. Pachetul de acţiuni a fost preluat de fiica lui, Alexandra Copos  (50%) şi de Cristiana Copos (50%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului

.„Sunt mândru că Alexandra şi Cristiana vor duce istoria lanţului mai departe“, a fost singurul comentariu pe care l-a făcut George Copos, contactat ieri de ZF.

Afacerea ANA Pan a intrat pe creştere după 2014, când conducerea a fost preluată de fiica omului de afaceri. Sub conducerea Alexandrei Copos a fost deschisă cofe­tă­ria Ana Baking Co., situată pe Calea Dorobanţilor din Bu­cureşti. Datele oficiale de la Ministerul de Finanţe ara­tă că în 2017 ANA Pan a ajuns la o cifră de afaceri de circa 25 mil. lei, în creştere cu 15% faţă de anul precedent.

Citeste si...
Maladiile infecţioase şi pandemiile fiecare a avut propriile teorii ale conspirației

Lanţul Ana Pan operează 11 de ma­ga­zine proprii, unu în franciză, trei ma­gazine sub brandul Ana Baking şi două în supermarketurile Mega Image din Capi­tală. Cea mai mare contribuţie în businessul lanţului o are în continuare partea de co­fe­tărie, care aduce peste jumătate din vânzări.

Omul de afaceri George a ieşit din acţionariatul lanţului de cofetării ANA Pan, pe care l-a dezvoltat la în­ce­putul anilor ’90 şi care a ajuns la afaceri de 25 mil. lei anul trecut. Pachetul de acţiuni a fost preluat de fiica lui, Alexandra Copos de Prada (50%) şi de Cristiana fosta sotie (50%), potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

George controlează afacerile din turism, compania Ana Hotels, ce cuprinde mai multe hoteluri, dar şi afaceri în imobiliare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.