Cristiano Ronaldo, atacantul echipei italiene Juventus Torino, a părăsit Italia, ţara europeană cea mai afectată de epidemia de coronavirus, şi s-a „refugiat” în țara natală, împreună cu familia sa, pentru a fi alături de mama sa, care a suferit recent un accident vascular cerebral.

Clubul Juventus Torino a anunţat, miercuri, că Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat şi este la Madeira, alături de mama sa, în contextul epidemiei de coronavirus.

“Cristiano Ronaldo nu s-a antrenat şi rămâne la Madeira în aşteptarea evoluţiilor cu privire la urgenţa sanitară în curs”, se arată pe site-ul grupării torineze.

Marţi, Juventus anunţa că Ronaldo a profitat de o zi liberă în plus.

Citeste si...  Vezi ce impact are asupra României retragerea finanțării OMS de către SUA

Ronaldo a evoluat ultima oară pe 8 martie, când Juventus a învins-o cu 2-0 pe rivala Inter Milano, portughezul disputând atunci al 1.000-lea meci din cariera sa.

Clubul Juventus Torino a anunţat totodată că fotbalistul Daniele Rugani a fost diagnosticat cu Covid-19 şi este în acest moment asimptomatic.

“Juventus activează toate procedurile de izolare cerute de lege, inclusiv pentru cei care au intrat în contact cu el”, se arată pe site-ul oficial al clubului torinez.

Rugani, în vârstă de 25 de ani, este legitimat la Juventus din 2013.