Campioana europeană la tenis de masă, Bernadette Szocs (25 de ani), se menține în mare formă, chiar dacă a trecut și prin furcile caudine ale pandemiei.

Sportiva originară din Târgu Mureș se bucură de o mare simpatie pe rețelele de socializare. Cea mai recentă postare a sa a tras mii de comentarii.

”Rule your mind or it will rule you!”, ”Condu-ți mintea sau te va guverna ea pe tine!” a postat Bernadette un mesaj valabil pentru toți sportivii și nu numai în aceste momente destul de delicate în starea de alertă existentă în România.

Ea e Prințesa din viața Bernadettei Szocs! „A fost foarte greu”
Bernadette are o cățelușă de 10 ani primită cadou de la fratele său după ce a devenit cea mai bună jucătoare de tenis de masă din Europa la juniori, în condițiile în care a plecat la concurs accidentată și fără să facă vreun antrenament.

Citeste si...
Halep le-a spus spaniolilor care este legătura ei cu Țiriac: "M-a ajutat să fiu puternică"

Pentru Bernadette Szocs, perioada pandemiei a avut și părțile ei bune! Pentru că mai tot timpul este plecată în străinătate, Berni a profitat din plin de lunile în care a fost nevoită să stea la Târgu Mureș din cauza restricțiilor impuse de coronavirus. Sportiva și-a petrecut timpul împreună cu familia și cu Princess, cățelușa sa de 10 ani, din rasa Bichon, pe care o iubește foarte mult și pe care a primit-o cadou de la fratele ei,

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.