Fata lui Mihai Gâdea a împlinit recent vârsta de 16 ani și nu mai este demult copil, ci a devenit o domnișoară foarte frumoasă. Spre deosebire de alte adolescente, Karina Maisha evită să își vopsească părul, să se machieze ori să își pună haine indecente. Un adevărat model pentru toți tinerii de vârsta ei!

Realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei”, de la Antena 3 este extrem de discret cu viața sa personală. Întotdeuna a reușit să își țină familia departe de camerele de filmat, preferând să se bucure în tihnă de intimitatea căminului și de realizările fiicei sau ale soției. Iată, curiozitatea fanilor săi a fost mai mare și au reușit să o găsească pe fiica celebrului om de televiziune, pe Facebook, în ciuda faptului că aceasta nu apare pe pagina sa cu numele de familie.

Citeste si...  Un primar francez a dat interdicție deceselor în weekend și de sărbători

Karyna Maisha a împlinit în luna august 16 ani și, dincolo de faptul că este frumoasă, aceasta este și talentată vocal. În urmă cu ceva timp, adolescenta a scos două piese, ”Ordinary World”  și ”Somwhere only we know”, pe care le-a filmat în Poiana Brașov, iar fanii au încurajat-o să meargă pe drumul acesta, pentru că are talent. Cu siguranță, cel mai mândru este tăticul, pentru că fiica sa este una dintre adolescentele cu bun simț, cuminți, iar aceste virtuți se pot observa lejer. Spre deosebire de alte adolescente de vârsta ei,  Karyna este o fată superbă fără să apeleze artificii cosmetice. Naturală din cap până în picioare și cu o vestimentație elegantă, Karyna poate fi un model demn de urmat pentru tinerele de vârsta ei.