Britanica Anna Vakili are 29 de ani si e cunoscuta in Regat in special pentru aparitiile sale spectaculoase in emisiunile de televiziune gen reality-show-uri.

Cei care au vazut-o si i-au admirat formele au asemanat-o pe Anna cu mult mai consacrata Kim Kardashian, vedeta incontestabila a showbiz-ului de peste Ocean. Anna Vakili se poate lauda insa si cu absolvirea unui master in farmacie, ea avand si ocazia de a lucra pentru scurt timp in acest domeniu al medicinei.

Frumoasa Anna n-ar fi avut insa faima din prezent daca n-ar fi avut in urma cu un an o aventura sexuala care a facut multe valuri, in special in Iran, o tara renumita pentru conservatorismul sau. Mai precis, Anna, impreuna cu sora sa, Mandi Vakili, s-au distrat in Qatar impreuna cu doi fotbalisti iranieni de top, a caror identitate a ramas insa ascunsa.

Citeste si...
Cine crezi ca are cel mai frumos posterior din showbiz-ul autohton?

Conform propriilor afirmatii, farmacista Anna a profitat enorm in urma acestei intamplari, popularitatea sa in mediul virtual crescand vertiginos, cu zeci de mii de admiratori care s-au grabit s-o urmareasca pe Instagram. Legatura cu fotbalistii iranieni n-a fost una intamplatoare, parintii Annei fiind originari din aceasta tara asiatica, astfel ca intreaga familie Vakili e conectata la viata din Orientul Mijlociu.

https://www.instagram.com/annavakili