Cristiano Ronaldo (34 de ani), vedeta celor de la Juventus, răsuflă ușurat după ce a scăpat de acuzațiile de viol, după incidentul petrecut în Las Vegas, acum 10 ani.

”Pe baza unei revizuiri a informațiilor prezentate în acest moment, afirmațiile de agresiune sexuală împotriva lui Cristiano Ronaldo nu pot fi dovedite dincolo de o îndoială rezonabilă. Prin urmare, nu vor exista acuzații”, se arată într-un document remis mass media de către Procuratura din Clark.

Mama starului lui Juventus a avut o primă reacție, după ce fiul său a scăpat de acuzațiile de viol. Dolores Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, a postat pe Instagram o imagine în care apare într-o ținută nonconformistă și care era însoțită de următorul mesaj: „Fața senină a cuiva care își cunoaște copilul”, a fost mesajul mamei lui Cristiano Ronaldo, pentru ca la final aceasta să scrie: „Justiție” și „Familie”.

La rândul său, sora starului lui Juventus, Elma, a postat pe Instagram o captură de la un site din Portugalia, care anunța că fratele său a scăpat de acuzațiile de viol. „Dreptatea divină are nevoie de timp, dar niciodată nu se înșeală”, a transmis și sora lui Cristiano Ronaldo.

Citeste si...  Vezi ce a spus Ronaldo despre Messi de a ras o sala intreaga

Acuzațiile formulate împotriva lui Cristiano Ronaldo
CR7” a fost acuzat în septembrie 2018 că fi întreținut relații sexuale cu americanca Kathryn Mayorga, într-o cameră de hotel din Las Vegas, în iunie 2009, fără consimțământul femeii.

Ronaldo, consternat, s-a apărat și a spus că, în opinia sa violul este ”o crimă abominabilă care contrazice toate principiile în care cred”. Ancheta a fost inițial închisă în 2009, dar a fost redeschisă în august 2018, cu puțin timp înainte ca doamna Mayorga să fi intentat un proces civil în septembrie anul trecut, oferind detalii pe care inițial le-a ascuns. Ea a spus că, în toți acești ani a dobândit curajul de a vorbi din cauza mișcării #MeToo.