Roger Federer împreuna cu mai multe legende ale tenisului mondial s-au adunat aseară, pe Arena Rod Laver, și au ajutat la strângerea de fonduri pentru victimele incendiilor devastatoare din Australia.

Un moment inedit i-a avut în prim-plan, la finalul serii, pe Nick Kyrgios și pe Roger Federer. Campionul elvețian a stârnit hohote de râs în rândul celor aproape 15.000 de fani din tribune când a fost întrebat ce părere are despre forma australianului.

Roger Federer: Ne înțelegem foarte bine, am avut câteva meciuri epice de-a lungul anilor. A fost distractiv în seara asta, nu a fost despre a câștiga sau a pierde.

Reporter: Ce părere ai despre forma lui Nick?

Roger Federer: Ei, bine…ok!

Reporter: Nick, ai dreptul la replică. Ce poți spune despre forma lui Roger?

Nick Kyrgios: Ce pot să zic?

Roger Federer: Ai grijă!

Nick Kyrgios: A avut o zi liberă, mi-a zis că nu prea a făcut nimic înainte de meci. A venit aici și m-a bătut din nou.

Citeste si...
Elveţianul Roger Federer devine miliardar până la sfarșitul lui 2020

Ce sumă s-a strâns din donații în Australia
Australienii au anunțat că aseară a fost strânsă suma de 4.826.014 dolari pentru victimele incendiilor. Un bilet la evenimentul de ieri a costat 59 de dolari.

La eveniment au participat două echipe, care le-au avut ca și căpitani pe Caroline Wozniacki și pe Serena Williams. Din prima echipă au făcut parte Coco Gauff, Naomi Osaka, Alexander Zverev și Stefanos Tsitsipas. De partea cealalată, au evoluat Rafael Nadal, Novak Djokovic, Dominic Thiem și Petra Kvitova.

„Noapte magică de tenis la Melbourne, pentru strângerea de fonduri. Unele dintre cele mai mari nume ale tenisului au pus umărul la această inițiativă: de la Serena Williams la Rafael Nadal, multe nume au sprijinit victimele incendiilor care au devastat Australia în ultimele luni.”, scriu australienii de la news.com.au.