Terra e vizitata de extraterestri fostul ministru al apărării din Canada consideră că extratereştrii au vizitat frecvent Terra timp de zeci de ani, de asemenea el sugerează că autorităţile menţin contactul constant cu aceste fiinţe extreterestre.

Terra e vizitata de extraterestri Paul Hellyer, fostul ministru al apărării din Canada în perioada Războiului Rece, susţine că deţine informaţii confidenţiale potrivit cărora autorităţile şi guvernele au format o alianţă cu fiinţele de pe alte planete. Conform IBT Times, în 1995, a declarat pentru prima oară că extratereştrii există cu adevărat pe suprafaţaTerra. Din acel moment a devenit un personaj cunoscut al comunităţilor ce caută fiinţe extraterestre.

”Într-un moment din Războiul Rece, 1961, erau aproximativ 50 de OZN-uri ce zburau deasupra Rusiei către Europa. Comandantul suprem era foarte preocupat şi era pe punctul de a apăsa pe butonul de panică atunci când au schimbat brusc ruta şi am plecat către Polul Nord. S-au decis să investigheze şi au cercetat timp de trei ani. Aceştia au descoperit că cel puţin trei specii diferite de extratereştri au vizitat Terra timp de sute de ani”.

Citeste si...
Domina monotonia in relatia voastra? Iata 5 trucuri pentru partide nebune de sex

El susţine că extratereştrii au avertizat civilizaţiile anterioare de pe Pământ despre traiectoria pe care se află umanitatea.