61521437

Televiziunile fac orice pentru raiting, iar vedetele fac orice pentru bani, iar show-ul renumit pentru numarul de accidentari in randul participantilor si-a ales castigatorul. Pana in finala a ajuns si Anamaria Ferentz, insa un barbat i-a suflat trofeul.

Filmarile pentru emisiunea estivala “Splash! Vedete la apa”, difuzata de Antena 1, au ajuns la final. Dupa numeroase probe, sarituri de la inaltime si accidentari multiple, in sfarsit s-a ales castigatorul. Este vorba despre nimeni altul decat Cosmin Soare, fost concurent la o emisiune de dans, difuzata de acelasi post TV. care s-a doivedit a fi cel mai priceput intr-ale sariturilor.

61533711

In finala a mai ajuns si frumoasa Anamaria Ferentz, care a pierdut primul loc, cel ai probabil din cauza accidentarii suferite in urma cu cateva saptamani.

61516747

Vedeta s-a lovit foarte tare la spate, dupa o saritura de la inaltime, incat a ajuns la spital. Doua saptamani s-a luptat cu dureri groaznice, din cauza carora nici macar nu putea sa doarma, insa a revenut in forta in conurs, reusind performanta de a ajunge pana in finala.

61528116

Citeste si...  Laura Codruţa Kovesi a analizat raportul MCV