Printre susținătorii președintelui Donald Trump care au luat cu asalt miercuri clădirea Congresului american se numără Jake Angeli, un militant QAnon care a devenit un simbol datorită înfățișării sale controversate.

Mii de susţinători ai preşedintelui în exerciţiu al SUA, Donald Trump, s-au adunat în faţa Capitolului din Washington şi au dărâmat mai multe bariere de securitate, ceea a dus la ciocniri cu poliţia şi la scene haotice în faţa intrării în Congresul SUA, unde congresmenii s-au reunit pentru a valida oficial victoria electorală a democratului Joe Biden.

Patru persoane au decedat în timpul violenţelor care au avut loc miercuri în zona Capitoliului, a anunţat şeful Poliţiei Districtului Columbia, Robert Contee.
Jake Angeli
Cine e Jake Angeli, protestatarul QAnon cu căciulă de blană cu coarne
Jake Angeli
Jake Angeli a devenit faimos după ce a purtat la mai multe manifestații QAnon din Arizona o căciulă de blană cu coarne și pictat pe față, conform azcentral.com.

Reprezentantul QAnon a fost susprins miercuri în mijlocul protestatarilor care au luat cu asalt Capitoliul din Washington, în timp ce Congresul certifica victoria lui Joe Biden la alegerile din noiembrie.
Citeste si...
Gabi Firea a promis iar acum se ține de cuvânt. Noi locuințe pentru tineri