Gigi Becali (61 de ani) visa, înainte de pandemia de COVID-19, la multe milioane de euro pe care să le obţină din vânzarea „perlelor” sale. Patronul FCSB poate spera în continuare, deoarece cluburile mari din Europa continuă să-l dorească pe Dennis Man (21 de ani), atacantul care, alături de Florinel Coman (22 de ani), ar trebui să umple conturile omului de afaceri din Pipera.

Dennis Man, dorit de mai multe echipe mari din Europa!
Man e unul dintre tinerii care au „explodat” la FCSB în ultimele două sezoane şi marile cluburi au monitorizat atent situţia sa. Dorit de trupe din Italia, precum Fiorentina sau Atalanta, dar şi de olandezii de la Feyenoord, Man poate spera în continuare că prinde transferul carierei. Anamaria Prodan, agentul lui Man, a declarat pentru Telekom Sport că încă poartă discuţii pentru un transfer mare.

În ciuda pandemiei, Man ar putea fi în continuare vândut pe o sumă mare la o echipă de top din Europa: „În continuare se discută. A fost perioada asta când nimănui nu i-a ars de fotbal, dar…”, a spus Anamaria Prodan, pentru Telekom Sport. Dennis Man e unul dintre cei mai vandabili fotbalişti care se află în lotul echipei lui Gigi Becali, având în vedere tinereţea şi randamentul său. „(n.r. – Vor cădea preţurile?) Poate foarte puţin, nu or să cadă… Astea sunt istorii, că e pandemie, nu mai sunt bani. Nu, în fotbal vor fi bani pentru jucătorii de valoare întotdeauna”, a mai spus Anamaria Prodan.

Citeste si...
Avocaţii lui GIGI BECALI, cercetaţi de DNA pentru fapte de corupţie

Presa din străinătate a scris şi despre interesul lui Fenerbahce sau Sheffield United pentru Dennis Man.

Gigi Becali, patronul FCSB, a vorbit, acum câteva săptăămâni despre un posibil transfer al lui Man în Serie A. Italienii ar fi oferit, susţine Becali, 15 milioane de euro pentru „perla” sa, plătibili în trei rate. „Eu am auzit din Italia de o echipă care vrea să dea 15 milioane in trei rate. Prima rata de opt. Iar eu le-am zis să trimită oferta. E o echipă mai mare decât Fiorentina. E cam din capitală. Nu e AS Roma, nu e capitala, dar e aproape de capitală. Se poate compara cu capitala”, a declarat finanţatorul vicecampioanei României pentru Pro X.

Nicolae Stanciu (9,7 milioane de euro, la Anderlecht) şi Vlad Chiricheş (9,5 milioane de euro, la Tottenham) sunt cele mai profitabile transferuri făcute de Gigi Becali în istoria FCSB.