Vezi ce tinute au avut Dăncilă si celelalte doamne din Guvern la ceremonia de la Ateneu Seara de joi, 10 ianuarie, a fost una cu o puternică importanță internațională pentru România, care a preluat în mod oficial Președinția Consiliului Uniunii Europene, mandat care va dura 6 luni. Pentru a marca așa cum trebuie acest eveniment, la care au fost prezenți majoritatea oficialităților instituțiilor UE, doamnele din Cabinetul Dăncilă s-au pregătit cum se cuvine pentru ocazie, afișându-se cu ținute elegante, pe măsura întâlnirii organizate la Ateneul Român.

Ecaterina Andronescu, Carmen Dan, Graţiela Gavrilescu, Sorina Pintea, Ana Birchall au venit împreună la Ateneul Român pentru ceremonia de deschidere a Preşedinţiei României la Consiliul UE. La scurt timp, a sosit şi premierul Viorica Dăncilă, singură, în timp ce ceilalți membri ai Guvernului au fost aduși de câteva microbuze puse la dispoziția acestora. Premierul urma să îi primească personal pe oficialii europeni, motiv pentru care a ales, probabil, să se prezinte la eveniment separat.

Ce tinute au avut Dăncilă si celelalte doamne din Guvern la ceremonia de la Ateneu :

Ce ținute au purtat doamnele din Guvern la întâlnirea cu liderii Uniunii Europene
Deși doamnele din Cabinetul Dăncilă știau că ceremonia acestei seri este una cu valență importantă, care solicita ținute pe măsură, după ce au fost difuzate imaginile în care era prezentat momentul în care acestea soseau la eveniment, mai mulți internauți au fost de părere că majoritatea ținutelor doamnelor din Guvern ar fi fost mai potrivite pentru…nuntă.

Citeste si...  Nu o să-ti vina să crezi ce-a spus Dăncilă la Bruxelles despre programul de guvernare

Ce tinute au avut Dăncilă si celelalte doamne din Guvern la ceremonia de la Ateneu :

Acestea au ales în mod majoritar negrul, care este o nuanță potrivită pentru ocaziile de seară, accesorizând ținutele atât cu bijuterii, cât și cu haine în culori mai spectaculoase, cum ar fi auriul sau paietele, pentru cele mai îndrăznețe. De asemenea, luând în considerare și frigul de afară, mai ales că în seara de joi a și început să ningă în țară, doamele au optat pentru mânecile lungi.

Evenimentul de lansare a avut loc la Ateneul Român şi a inclus ceremonia de deschidere a Preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene şi concertul inaugural dedicat preluării Preşedinţiei rotative, susţinut de Orchestra Uniunii Europene şi de corul Filarmonicii George Enescu.

Ce tinute au avut Dăncilă si celelalte doamne din Guvern la ceremonia de la Ateneu :

Cu această ocazie, au susținut discursuri preşedintele Klaus Iohannis, preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, premierul Viorica Dăncilă, preşedintele Parlamentului European, Antonio Tajani, preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu şi vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Florin Iordache, potrivit Digi 24. Un moment impresionat al serii a fost cu siguranță marcat de discursul lui Donald Tusk, de origine poloneză, care a fost susținut integral în limba română.