Taurul menţine armonai în familie, iar Leul are urgenţe de rezolvat

horoscop egiptean

Berbec – Un apropiat se tot plange de viata sa. La fiecare telefon sau intalnire are cate o problema. Te face sa il eviti, pentru ca te-ai saturat sa atraga in jurul tau energie negativa.

Taur – Unul dintre parinti insista sa faci ceva ce nu iti sta in caracter. Pana la urma o sa cedezi rugamintilor si ii faci pe plac. Va fi armonie in familie.

Gemeni – Zile la rand refuzi sa mergi la o intalnire cu prietenii, iar acestia ajung la concluzia ca ii eviti. Daca nu este asa, da-le un semn de viata, altfel o sa auzi de ei din ce in ce mai rar.

Rac – Dimineata o sa fii putin ametit, deoarece nu te-ai odihnit bine in timpul noptii. Totul ti se pare nou si informatiile primite ti se par greu de inteles. Ai nevoie de o cafea buna pentru a te pune pe picioare.

Leu – Ai multa treaba, insa si o energie de invidiat. Rezolvi ceea ce este urgent si apoi poti sa iti focalizezi atentia pe un proiect de suflet, la care muncesti din cand in cand, dar in care iti pui mari sperante.

Fecioara – Dai dovada de o maturitate care ii uimeste pe cei din jur. Mercur te influenteaza destul de mult. O sa faci ceva ce altii asteptau de la tine de multa vreme.

Balanta – Soliciti ceva ce trebuie sa primesti de la o institutie a statului. Va trebui sa te inarmezi cu multa rabdare pentru a face fata perioadei care urmeaza.

Scorpion – Pozitia ta vizavi de greseala unui cunoscut nu se schimba desi a trecut ceva timp de atunci. Oricine ar fi revenit la sentimente mai bune, dar tu nu poti sa ierti. Este cazul sa reevaluezi situatia.

Sagetator – Iti indrepti atentia catre o parte frumoasa a vietii, semn ca Venus isi exercita puterea asupra ta. Nu este exclus sa programezi o vacanta.

Capricorn – O persoana draga face mereu gesturi frumoase pentru tine, iar acum te-ai decis sa ii intorci favorul. Pui la cale ceva unic, iar respectivul va fi impresionat pana la lacrimi.

Varsator – Multi dintre cunoscutii tai au mari emotii in legatura cu un eveniment care are loc astazi, dar nu si tu. Esti foarte relaxat, iar prietenii te admira pentru cum te stapanesti. Soarele are meritele sale.

Pesti – Nu pierzi timpul deloc astazi. Fiecare minut este bine planificat si la fiecare ora stii unde trebuie sa fii. Esti foarte organizat.

Citeste si...
Peste 130 de MAȘINI NOI din dotarea POLIȚIEI ROMÂNE au ajuns în 32 de județe