Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu au făcut nuntă sâmbătă, 30 martie, iar bucuria a fost mare nu numai în ziua specială, ci și imediat după. În urma petrecerii, unde a fost invitată întreaga suflare social-democrată, cei doi au încasat sume frumoase.

Lia Olguța Vasilescu a strâns peste 200.000 de euro la nuntă
Este vorba despre peste 200.000 de euro. La începutul lunii februarie, mirii și-au cumpărat o casă boierească în centrul Craiovei, pentru care au achitat 230.000 de euro, mare parte din bani fiind împreumutați. La acel moment, Claudiu Manda susținea că acum a reușit să strângă toți aceștia bani, arătând că majoritatea sunt împrumutați.

„230.000 de euro se compun din 150.000 de euro cash, prin tranzacție bancară și 80.000 de euro însemnând contravaloarea unui apartament în centrul orașului, de 101 mp. Suma de 150.000 de euro se compune din 121.500 de euro luați împrumut de la trei prieteni și diferența de 28.500 banii mei”, a declarat Claudiu Manda.

Citeste si...  Inedit! A murit în 1951, dar celulele ei trăiesc!

Olguța Vasilescu nu s-a lăsat furată, după cum spune obiceiul
Despre nuntă, se poate spune că a fost de-a dreptul spectaculoasă și urmărită pas cu pas de toată lumea. Unul dintre elementele care au sărit în ochi tuturor a fost tortul, care a fost clasic și elegant, lucru neașteptat pentru invitați, cu doar câteva etaje. Cât despre obiceiurile tradiționale, printre care se numără de mult timp și furatul miresei, Codrin Ștefănescu a spus: „Nu cred că se lasă Olguța furată. Aici e marea problemă.

O să încercăm bineînțeles să păstrăm tradiția. O să fie o surpriză, o să apară în presă ce îi cerem lui Claudiu și sunt sigur că o să dea chiar și mai mult. E un eveniment care ne unește. Am lăsat deoparte orice pentru aceste evenimente”.