Fundația lui Ion Țiriac a făcut un act de caritate după incendiile din Australia. Ioana, fiica miliardarului român, a anunțat că au fost donate 54.000 de dolari, doar pentru început.

“Australia arde, iar românii au sărit să ajute. 54.000 dolari donaţi în ultimele zile pentru această cauza. Fundaţia Ţiriac va începe şi ea cu o donaţie de 54.000 dolari în numele românilor”, a fost mesajul postat pe Instagram de fiica miliardarului român.

Un nou val de căldură s-a abătut vineri asupra Australiei şi se preconizează că va înrăutăţi, alături de rafalele de vânt, situaţia de criză determinată de incendiile de vegetaţie care fac ravagii în sudul şi estul ţării. Autorităţile au solicitat populaţiei să manifeste prudenţă şi să evacueze unele regiuni.

Citeste si...  Ion Țiriac dă de pământ cu câştigătoarea de la Roland Garros. Iată ce a putut să spună

Decizie disperată pregătită de organizatorii de la Australian Open
Organizatorii de la Australian Open sunt pregătiți chiar și pentru o măsură extremă, aceea ca turneul să se dispute în sală, în cazul în care problemele de la Antipozi nu se vor termina.

”Existe suficiente săli în Melbourne. Suntem pregătiți pentru orice. Este clar că sănătatea jucătorilor este prioritară”, a comentat Craig Tiley, înaintea primului Grand Slam al anului.