Gheorghe Stan, procurorul-şef al Secţie pentru investigarea infracţiunilor din justiţie (SIIJ) reacţionează la informaţia, lansată de ziarul Libertatea, că  procuroarea Ramona Bulcu, care s-a sinucis vineri, ar fi fost vizată în dosarul în care Kovesi este cercetată pentru extrădarea lui Nicolae Popa.

„Exclus. Doamna Ramona Bulcu nu avea nicio calitate în dosar, nici suspect, nici martor. Nu a fost nici citată, nici audiată. Transmis condoleanţe familiei. Dumnezeu să o odihnească!”, a declarat Gheorghe Stan, la Antena 3.

Procurorul Ramona Bulcu, 53 de ani, care s-a sinucis azi, ar fi fost cercetat de Secția pentru investigarea infracţiunilor din justiţie, după ce redactase un comunicat de presă aflat la dosarul Ghiță-Kovesi, în care fosta șefă DNA are calitatea de inculpat, informa anterior ziarul Libertatea. Comunicatul vorbea despre un dosar penal care ar fi fost deschis în urma dezvăluirilor lui Sebastian Ghiţă. În realitate, SIIJ a descoperit că nu a existat niciun dosar penal.

Citeste si...
Vezi ce spune vicepreședintele Parlamentului European despre cazul Kovesi

Procuroarea Ramona Bulcu, fost purtător de cuvânt al Parchetului General, s-a sinucis vineri, 26 aprilie, aruncându-se de la etajul 5 al clădirii în care funcţionează Parchetul. Aceasta suferea de mai mult timp de depresie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.