Naționala feminină a Braziliei a fost eliminată de Franța în optimile Cupei Mondiale (1-1, 1-2 după prelungiri). Vedeta echipei din America de Sud, Marta (33 de ani), a atras toate privirile, după ce a ales să intre pe teren machiată și rujată dată cu ruj roșu aprins.

Presa din Anglia notează că fotbalista a intrat pe teren „cu un ruj roșu strident” în meciul de aseară. Marta, care deține recordul de goluri înscrise la Cupa Mondială (17), a marcat în penultimul meci, cu Italia, însă nu a mai reușit să o facă și contra Franței.

Vedeta s-a dat cu ruj la partida cu „Squadra Azzurra” și a ales să facă la fel și la întâlnirea cu naționala „Cocoșului galic”, stârnind frenezie pe rețelele de socializare. „Explicația a fost genială”, au notat englezii.

„Mereu mă dau cu ruj. Nu cu acea culoare, dar azi mi-am spus că ‘O să îndrăznesc’! L-am încercat pe acesta (n.r. roșu aprins) și cred că a fost bine. Este culoarea sângelui, pentru că a trebuit să sângerăm pe teren. De acum, îl voi folosi la fiecare meci”, a spus Marta.

Citeste si...  Vezi ce explicaţie are Halep pentru înfrangerea din sferturile de finală

https://twitter.com/MirrorFootball

Marta a scris istorie: record de goluri la Cupa Mondială!
Fotbalista de 33 de ani a înscris, contra Italiei, al 17-lea său gol la turneele finale ale Cupei Mondiale și a depășit astfel recordul stabilit de Miroslav Klose.

„Este un sentiment minunat. Nu doar pentru că am doborât recordul, ci și pentru că o femeie a făcut asta. Încercăm să reprezentăm femeile și să demonstrăm că putem să facem orice, să jucăm orice rol. Nu doar în sport.”, a afirmat Marta.