Florin Calinescu l-a ironizat in termeni extrem de duri pe liderul PSD Liviu Dragnea, după ce asta a tras chiulul de la ceremonia de investire al mandatul de conducere al UE. Dragnea a icnorat acest eveniment atit de important pentru romaniai.

Liviu Dragnea ar fi plecat din țară încă din 2 ianuarie cu un avion privat pe ruta București – Sofia – Verona. Al treilea om în stat este însoțit de mai tânăra sa parteneră, Irina Tănase. Nu este prima dată când Liviu Dragnea își neglijează atribuțiile de serviciu. În ultimii doi ani, ca preşedinte al Camerei, Dragnea a condus doar 20 ședințe de plen, din 217.

Florin Călinescu l-a ironizat pe Dragnea.

„Pentru cei care sunt membri de partid sau simpatizanţi PSD, zilele astea ar trebui să fie ale ruşinii. Şefului lor i se r..e de România, deci şi de ei. Să fugi şi să te ascunzi, când grangurii Europei vin la Bucureşti să-ţi încredinţeze preşedinţia continentului, e un gest de mare “bărbăţie“ politică. Pe care el o exersează doar prin odăi. Sau pe la vreo tarla de partid, unde adună laptele salciu al unei turme aduse forţat cu autobuzele la muls.

Citeste si...  PSD ii da lui Dragnea puteri nebanuite

Cică a plecat ca particular cu gagica. Pe traseu apare şi Verona lui Romeo şi a Julietei sale… Shakespeare, dacă ar afla, ar da foc respectivei opere…sau ar plasa acţiunea în Brazilia, Moscova, Istanbul, Tel Aviv şi Budapesta şi Insulele Beline”, a postat Florin Călinescu pe Facebook.