Și politicienii au petrecut în noaptea de Revelion, însă nu au uitat să transmită urările de Anul Nou pe rețelele sociale. Fie că s-au îmbrăcat la patru ace, fie că au mers la petreceri tematice sau au sărbătorit în familie, oamenii politici au postat pe Facebook fotografii și mesaje.

Vicepremierul Raluca Turcan a purtat o rochie roșie elegantă și s-a fotografiat lângă bradul împodobit alături de soțul său, Valeriu Turcan. Ministrul Tineretului a cântat în noaptea de Revelion, așa cum reiese din fotografia postată pe Facebook. Iar deputatul liberal Daniel Fenechiu a petrecut noaptea dintre ani în Spania, alături de familie, în ținute relaxate, așa cum apar în imaginile publicate pe rețelele sociale.

Președintele PSD Sector 2 Rodica Nassar și primarul de sector Mihai Toader au petrecut împreună de Revelion și au transmis o urare video.

Citeste si...
Cristian Tudor Popescu: ”Planul real al lui Sorin Grindeanu”

Cuplul Lia Olguța Vasilescu – Claudiu Manda a petrecut noaptea dintre ani la o petrecere relaxată, cu recuzită tematică.

Tot la o petrecere tematică a fost și primarul general al Capitalei, care a postat pe facebook urări de Anul Nou însoțite de o fotografie cu întreaga familie. În aceeași notă glumeață este și fotografia care însoțește mesajul postat de europarlamentarul Maria Grapini.

Emil Boc în schimb a găzduit petrecerea din noaptea dintre ani organizată de Primăria Cluj-Napoca și a postat fotografii cu focul de artificii și cu petrecăreții.

Fostul prim-ministru Victor Ponta nu a publicat imagini de la petrecerea de Revelion, a transmis însă urările de An Nou însoțite de o fotografie de familie.