Mircea Rednic a comentat situaţia de la echipa naţională, care a picat în urna a IV-a la tragerea la sorţi pentru preliminariile EURO 2020, spunând că selecţionerul Cosmin Contra a urmărit rezultatele în meciurile din Liga Naţiunilor.

„Eu cred că Cosmin Contra a urmărit să aibă rezultate în această perioadă. Mă gândesc că cineva i-a anunţat pe jucători ce se întâmplă în celelalte meciuri. Eu vreau să reţin părţile pozitive care în meciul ăsta s-au văzut, mai ales în prima repriză, cu o bună posesie, prezenţă în careul advers. Acestea sunt lucrurile care rămân. Eu reţin atitudinea pe care o avut o jucătorii, atitudine pe care nu au avut-o la început. Eu cred că el a fost preocupat de rezultate, pentru că asta îl ţine pe un antrenor. Eu cred că punctele astea pozitive ne dau speranţe pentru calificarea la campionatul european. Sunt multe lucruri pozitive. Eu mi-aş fi dorit să rişte mai mult cu jucătorii de la Under 21, trebuia să dea mai mult credit celor tineri, măcar 2-3 la fiecare meci ar fi fost bine”, a declarat Rednic.

Citeste si...
la Teatrul de Comedie, spectacol regizat de Mihai Bendeac

România a terminat pe locul doi în grupa de la Liga Naţiunilor, dar a picat în urna a IV-a pentru tragerea la sorţi a preliminariilor pentru Campionatul European din 2020, şi are astfe şanse să întâlnească adversari mai dificili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.