Florian Walter, fost patron la U Cluj şi fost acţionar la Dinamo, se află în stare gravă la spital, după ce a suferit un atac cerebral. Florian Walter este şi fost patron al firmei de salubritate Romprest.

Acesta a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă din Bucureşti. Şansele ca Walter (56 de ani) să supravieţuiască sunt destul de reduse, conform prosport.

În acest moment, omul de afaceri e la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire. Sursele ProSport susţin că fostul patron al lui Dinamo, U Cluj şi Petrolul nu poate fi stabilizat, iar operaţia nu poate fi efectuată, întrucât ar fi prea riscant. Florian Walter ar fi suferit cea mai severă formă de atac cerebral.

Citeste si...  Arafat: Nu e în regulă ca medicii de la stat să stea doar 4-5 ore la serviciu

Pe 5 martie 2016, Walter a fost extrădat din Emiratele Arabe Unite. Pe 6 martie a fost arestat în România și eliberat pe 5 august, dată de la care se află sub control judiciar, scrie şi gsp.ro. Florian Walter, patronul Romprest, a fost acuzat de un prejudiciu de 4,5 milioane de euro adus bugetului de stat, produs în perioada 2013 – 2014.