O relaţie complicată s-a înfiripat între angajata unei închisori şi un puşcariaş  i-a trimis mesaje „cu puternică tentă sexuală” unui deţinut condamnat după ce a provocat un accident rutier soldat cu un mort. 

Savannah Dean, în vârstă de 24 de ani, i-a trimis mesaje deocheate lui Michael Wheeler, de 25 de ani. relaţie complicată s-a înfiripat între angajata unei închisori şi un puşcariaş  

Tânărul a fost închis după ce a provocat un accident rutier mortal, scrie dailystar.co.uk.

Dean era ofiţerul responsabil de Wheeler la Penitenciarul HMP Parc din Bridgend, Ţara Galilor, când relaţia a început să se concretizeze, între decembrie 2018 şi ianuarie 2019.

Deţinutul a sunat-o de 30 de ori în secret pe Dean, între 24 ianuarie şi 4 februarie 2019, a precizat Curtea Coroanei din Cardiff.

Dean i-a trimis amorezului mesaje şi fotografii – descoperite în timpul unei percheziţii în celula bărbatului.

Cei doi au discutat despre săruturi fierbinţi şi Wheeler s-a prefăcut că îl sună pe „Alex”, un nume fals folosit de Dean, pentru a discuta cu iubitul ei.

Citeste si...
Céline Dion, al doilea deces în două zile: Cancerul i-a răpus și un frate

Discuţiile celor doi erau „puternic sexualizate”, a declarat judecătorul. Nu a existat însă contact sexual.

Angajat închisorii a lăsat uniforma de închisoare pentru un outfit mai îndrăzneţ cu inscripţia „Aproape celebră”, când a apărut în instanţă.

Aceasta a recunoscut faptele, dar nu va face închisoare. Dean a fost condamnată la şase luni de închisoare cu suspendare. În timpul anchetei, Dean a participat de bunăvoie la un interviu, în care a dat vina pe problemele de acasă.

Femeia a declarat că s-a simţit prea înspăimântată ca să-i refuze apelurile lui Wheeler, dar a recunoscut că a „sărit calul”.

Dean, originară din Swansea, a demisionat în martie 2019. Femeia a muncit 80 de ore în folosul comunităţii şi a urmat un program de reabilitare de 14 zile.

Cazul survine după ce o altă gardiană a „colectat” sperma unui deţinut, pentru a face un copil cu el.

De asemenea, o altă angajată a unei închisori a fost condamnată la un an de închisoare, după ce a asaltat un deţinut cu 850 de mesaje şi apeluri erotice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.