Preşedintele UNPR, Gabriel Oprea, a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că nu a auzit că Laura Codruţa Kovesi ar fi fost îndrăgostită de Sebastian Ghiţă, adăugând că nu discutau astfel de subiecte, potrivit Agerpres.

`„Nu. N-am auzit aşa ceva. Nu discutam astfel de subiecte. Sunt un tip ceva mai rigid, poate am devenit şi eu mai înţelept să fiu mai comunicativ. N-aveam timp de aşa ceva. Munceam de dimineaţa până seara, să ştiţi. Dacă auzeam, spuneam acolo unde am fost chemat. Să ştiţi un lucru, eu nu vorbesc de întâlniri private şi în sufrageria lui Gabriel Oprea, ca să ştiţi, a fost o întâlnire privată, a fost o masă”, a spus Oprea, întrebat de un jurnalist despre declaraţia lui Victor Ponta că Kovesi ar fi spus că îl iubea pe Ghiţă.

Citeste si...  Lider din coaliție, laude peste laude pentru Iohannis

Gabriel Oprea la afirmaţia că Laura Codruta Kovesi l-a iubit pe Ghiţă

Sebastian Ghiță a spus joi seară la Antena 3 că a participat și el la discuția privată relatată de Victor Ponta in calitate de martor în care Laura Codruța Kovesi a spus că îl iubește pe Ghiță și că îl arestează dacă mai vorbește cu Udrea.