Antonio Conceicao a purtat o primă rundă de negocieri cu Gigi Becali pentru a prelua FCSB, însă pe moment, cele două părți nu au luat nicio decizie. Tehnicianul portughez a părăsit reședința finanțatorului FCSB din Pipera după doar o jumătate de oră de discuții.

„Este o criză de moment. Eu sunt convins că Gigi Becali va găsi o soluție pentru banca tehnică. Ieri eram la o cafea și primesc un telefon. Și-a schimbat numărul de telefon Gigi, nu îl știam. Am răspuns. Mi-a spus de Conceicao și am spus că e o soluție foarte bună.

Să înțeleagă o dată pentru totdeauna că o perioadă ar trebui ca Gigi Becali să nu se mai implice. Sunt momente când jucători simt că se face acest lucru. Asta nu face altceva decât să știrbească din autoritatea antrenorului în vestiar. În ultima perioadă, jucătorii sunt foarte inteligenți, simt foarte imediat ce se întâmplă”, a spus Ilie Dumitrescu la „Fotbal European”.

Citeste si...  Studiu: Ţările dezvoltate, sunt cele mai afectate de cancer

„Domne, știi care ar fi următorul pas? Să coboare. Dacă tot își asumă chestia asta (n.r. – de a se implica la echipă), ar fi interesant să îl vedem și pe bancă”, a mai spus Ilie Dumitrescu.

Antonio Conceicao nu s-a înţeles cu Gigi Becali! Negocierile au căzut, pentru moment
Discuţiile dintre Becali şi Conceicao nu au ajuns la vreun numitor comun, astfel că şansele ca portughezul să preia FCSB nu sunt deloc mari în acest moment. De altfel, întâlnirea dintre cei doi a durat mai puţin de jumătate de oră, lusitanul ridicându-se şi plecând spre Cluj, acolo unde va asista la CFR – Celtic.

 

loading...