Eugenie Bouchard (26 de ani – locul 332 WTA) a sărit în ajutorul unei fane care voia să strângă bani pentru a-și cumpăra un nou aparat auditiv.

Fana, Morgan Jamie pe numele ei, a scos la vânzare pe Twitter câteva articole cu autograful lui Genie Bouchard.

“Am câştigat acest pachet premiu Genie Bouchard de la diet coke Canada, în urmă cu mulţi ani. Este foarte rar, s-au dat doar trei. Îl vând pentru a strânge bani pentru un aparat auditiv nou”, a scris fana, iar Bouchard a răspuns: ”Îți voi obține eu aparatul auditiv. Te rog, nu le vinde! Trimite-mi un mesaj”.

Eugenie Bouchard a vorbit deschis despre „haterii” din mediul online
Sportiva din Canada a atras în ultima vreme mai multă atenție cu activitatea ei din mediul online decât prin performanțele obținute la tenis, lucru care i-a adus mulți fani, dar și foarte mulți „hateri”.

Sportiva a explicat, într-un interviu acordat celor de la CNN, cum rezistă atacurilor venite în mediul online: „E dificil, dar cel mai important este să nu răspunzi cu aceeași monedă. Trebuie să accepți și asta este. O astfel de atitudine din partea lor demonstrează cum sunt ei, nu cum ești tu.

Citeste si...
Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeș, a încetat din viată

Există foarte multe lucruri negative și extrem de multă răutate gratuită pe internet. Nu citesc nimic din ce îmi scriu ceilalți, ar fi o pierdere de vreme. Mă concentrez doar pe lucrurile și gândurile pozitive.

Am realizat că ftotți avem persoane care ne urăsc, dar asta înseamnă că am realizat ceva în viață, ar trebui ca acest lucru să fie un compliment, dar spus pe dos.

Nu ar trebui niciodată să ne îngrijorăm în legătură cu astfel de oameni. Eu mereu dau un pas înapoi și nu o iau personal, nu are rost”, a explicat Eugenie Bouchard.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.