Vezi ce raspuns neasteptat a primit Victor Ponta de la fostul vicepreședinte PSD Adrian Țuțuianu acesta a declarat miercuri, la Târgoviște, că a primit oferte de la mai multe partide, printre care si formațiunea lui Victor Ponta, și că va lua o decizie într-o lună de zile.

„Se scriu tot felul de bazaconii legat de intentiile mele politice. Eu nu am batut la usa nimanui, la usa mea au batut toti. Am discutat cu toate partidele politice, cu conducerea lor nationala, la initiativa acestor partid. Fiecare mi-a facut o oferta pe care o analizez. Daca doresti sa faci politica, nu poti sa o faci cu succes de unul singur”, a spus el.

„Nu am luat o decizie, este dificil, v-am spus că am dificultăți azi de a mă poziționa împotriva PSD după 20 de ani. Voi decide după ce analizez cum merg dosarele din instanță (in care contesta excluderea din PSD – n.r.). La momentul ăsta sunt într-un blocaj total. Dacă voi constata că blocajul continuă și nu este util să pierd doi ani din viața mea, poate voi decide că e mai util să renunț la litigii și să îmi văd de drumul meu”, a adăugat acesta.

Citeste si...  Sondaj de cosmar pentru PNL

„Imi mai rezerv luna aceasta de meditatie, vad cum merg dosarele, discut cu colegii din PSD care au ramas langa mine, voi discuta și cu toți primarii. Nu voi alege nici drumul cel mai ușor, ci drumul pe care eu cred că mă voi putea exprima cel mai bine din punct de vedere politic”, a precizat Țuțuianu.