Simona Halep s-a calificat în turul secund la US Open, aceasta fiind prima victorie după trei ani la turneul de la Flushing Meadows. În turul doi, Simona o va întâlni pe Taylor Townsend.

În cazul în care va trece de Townsend, Halep le poate avea adversare în tururile următoare pe Sorana Cîrstea și Bianca Andreescu. Simona a recunoscut, într-un interviu acordat Eurosport, că nu știe niciodată cu cine va juca. De altfel, marea noastră campioană a dezvăluit că aceasta este o întrebare pe care Ion Țiriac i-o adresează frecvent.

„Ion Țiriac mă întreabă mereu pe ce parte a tabloului sunt, dar vă jur că nu mă uit niciodată”, a spus Simona Halep.

Rolul lui Ion Țiriac în cariera Simonei Halep
Simona Halep a vorbit despre rolul lui Ion Țiriac în cariera sa. „Ion Ţiriac este toate la un loc pentru mine. Are o experienţă extraordinară, a fost alături de mulţi campioni şi a jucat tenis. Ştie ce se întâmplă în momentele grele. Dar în primul loc aş spune că este un prieten. E un om de suflet pe care l-am cunoscut în 2014, după finala de la Madrid. De atunci, vorbim zilnic, îmi spune cum pot să devin mai bună, cât trebuie să mă antrenez”, a mărturisit Simona la emisiunea Garantat 100% de la TVR.

Citeste si...  SIMONA HALEP - DOMINIKA CIBULKOVA după ce Monica Niculescu a pierdut la Wuhan. Liderul WTA are probleme medicale, s-ar putea retrage

Sfaturile lui Ion Țiriac pentru Simona Halep
Simona Halep îl apreciază foarte mult pe actualul președinte al Federației Române de Tenis. „Este alături de mine la toate turneele, îmi dă sfaturi despre tenis, despre ce trebuie să fac în afara terenului, despre cum trebuie să mă comport, despre absolut orice. Şi lecţii de viaţă foarte importante”, a completat Simona.

Simona a fost întrebată ce face când părerile lui Ion Țiriac sunt diferite de cele ale antrenorului său, Daniel Dobre. „De obicei vorbesc între ei şi la mine ajunge o idee clară. Dar întotdeauna am ascultat ce a spus domnul Ţiriac. Nu înseamnă că nu îl ascult pe domnul Dobre, dacă şi eu cred că aşa e mai bine. Dar, de obicei vorbesc între ei”, a mai spus fostul lider mondial.