Unica fiică a miliardarului român Ion Țiriac (81 de ani) a primit invitația de a deveni model pentru o colecție de haine.

Ce s-a întâmplat de fapt? Ioana Țiriac a profitat de faptul că măsurile de relaxare legate de pandemie s-au mai relaxat și a ieșit pe o plajă aflată în fața complexului rezidențial în care locuiește și s-a fotografiat îmbrăcată cu o bluză de trening descheiată, ce a lăsat vederii bustiera.

Patronul unui magazin care vinde îmbrăcăminte pentru tineri pe internet i-a transmis Ioanei că dorește să pozeze pentru colecția sa de haine. ”Contactează-mă pentru o colaborare”, i-a scris acesta Ioanei pe Instagram.

Cine este mama Ioanei Țiriac
Una dintre marile iubiri ale miliardarului român, a fost jurnalista egipteană Sophie Ayad. Deşi relaţia lor nu a fost să fie pe viaţă, din povestea de dragoste ca-n filme s-au născut Karim Mihai (23 de ani) şi Ioana Natalia (22 de ani).

Citeste si...  Vezi pentru ce investiție la făcut Țiriac tampit pe Florentino Perez

Sophie Ayad (50 de ani) şi Ion Ţiriac s-au cunoscut în 1994, pe când miliardarul român era rezident în Germania şi era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart şi Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 31 de ani mai tânără decât Ţiriac.

Ioana Ţiriac a absolvit Şcoala Americană de la Bucureşti şi acum urmează cursurile unei Universități de Jurnaslim de peste Ocean. Tânăra este de o frumuseţe răpitoare şi cei care o cunosc spun că modestia este o altă calitate a sa, în ciuda statutului „copil de bani gata’ pe care îl are.

Este vorba despre distinsele Mikette von Issenberg, fost fotomodel, și Sophie Ayad, jurnalistă de origine egipteană. De Mikette s-a îndrăgostit în 1976, iar doi ani mai târziu îl făcea tătic prima oară, aceasta născându-l pe Ion Alexandru.