Simona Halep a rămas sub impresia evenimentelor de la Sports Festival 2019, unde s-a distrat pe cinste alături de familie, fostul antrenor, Darren Cahill, dar şi Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini.

Fostul lider WTA a postat pe contul de twitter un mesaj special pentru organizatorii evenimentului de la Cluj, însoţit de patru poze reprezentative ale serii de sâmbătă.

„Ce noapte specială la Sports Festival, la Cluj! O seară fantastică, plină de distracţie şi râsete – mulţumesc că aţi venit pentru a susţine evenimentul”, a scris românca în vârstă de 27 ani, locul 8 în clasamentul WTA.

Simona Halep speră să fie antrenată din nou de Darren Cahill
”M-am simțit extraordinar și pot să spun că nu am râs în toată cariera mea atât cât am râs azi pe teren. E un nou început. Aș vrea să le mulțumesc lui Daniela și lui Fabio. Darren, îți mulțumesc că ai venit din Australia și te aștept înapoi în echipa mea”, a fost declaraţia Simonei Halep de la finalul evenimentului Sports Festival.

Citeste si...  Iată ce reacția a avut Cahill la aflarea veștii că va relua colaborarea cu Halep

Australianul a specificat și el faptul că există șanse considerabile pentru el de a reveni în echipa româncei.

„Am pauză un an ca să stau cu familia, iar la finalul anului mă voi decide dacă revin în antrenorat. Dacă voi lua aceasta hotărâre, Simona va fi prima pe care o voi suna. Aş lucra alături de Daniel Dobre (n.r. actualul antrenor al Simonei Halep), nu singur”, a declarat Cahill.

simona halep , darren cahill , sports festival 2019,