Vezi ce obiectiv si-a propus Iordanescu.Noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş, Edward Iordănescu, afirmă că obiectivul său este calificarea echipei în play-off-ul Ligii I, având mare încredere în lotul de jucători pe care îl are la dispoziţie.

“Le promit suporterilor că vom face tot ce putem prin energie şi devotament pentru a face lucruri frumoase pentru echipă şi comunitate. După plecarea de la CFR am dorit o perioadă de pauză deşi au fost mai multe propuneri din campionatul intern am spus pas. M-a onorat interesul dar mi-am dorit această pauză. Au fost şi discuţii avansate de a pleca în străinătate dar a apărut această propunere cu un proiect foarte atractiv. Încă de la primele discuţii am fost atras. Vom încerca să structurăm cât mai bine activitatea sportivă pentru a produce sportivi şi să bucurăm comunitatea. E adevărat că lucrurile bune se construiesc în timp şi vom avea nevoie de timp. Calitatea echipei şi lotul de jucători m-au făcut să accept. Eu zic că Gaz Metan are o echipă competitivă, nu vreau schimbări foarte multe în această pauză, poate să ne completăm cu anumiţi jucători, am încredere în acest grup. Eu îmi doresc să duc echipa în paly-off, e un obiectiv realizabil, cred în el, chiar dacă va fi o luptă acerbă. Suntem 4-5 echipe care ne luptăm pe o singură poziţie. Plec cu mult entuziasm şi pot să promit că toată pregătirea mea o vom pune în slujba echipei şi sper să avem rezultate. Mihai Teja este prietenul meu şi a făcut o treabă foarte bună aici în condiţii nu tocmai uşoare, dar e adevărat că în utlimul timp echipa a pierdut un pic teren şi nu ne va fi uşor să prindem primele şase locuri”, a declarat Iordănescu.

Citeste si...  Fostul premier Mihai Tudose a făcut anunţul: "Da, candidez!"

Ce obiectiv si-a propus Edward Iordanescu :

Preşedintele clubului, Ioan Mărginean, are încredere în tehnicianul despre care afirmă că face fotbal zi şi noapte: “Noi nu am stat cu mâinile în sân şi vreau îl prezint pe domnul Edi Iordănescu, un antrenor de mare perspectivă, care a demonstart pe la echipele la care a fost. El de astăzi este managerul echipei şi are toate atribuţiile pe linie de sport, începând de la echipele de juniori. Sper să nu se supere pe mine, dar eu mă bazez foarte mult pe acest om care zi şi noapte face fotbal. De când discutăm mi-a cerut toate condiţiile pentru a-şi uşura munca cu sportivii. Omul vrea mai mult. Eu ştiu prin ce am trecut la Mediaş şi prin această colaborare vreau ca lumea să fie mai aproape”.

ce obiectiv si-a propus Edward Iordanescu :

Edward Iordănescu va fi manager general al grupării Gaz Metan Mediaş, semnând un contract valabil pentru un an şi jumătate.