Testată pozitiv cu noul tip de coronavirus și internată în Rol 2, în Spitalul Militar Mobil din incinta Ana Aslan, prezentatoarea Alina Pușcaș le-a transmis un mesaj fanilor îngrijorați cu privire la starea ei de sănătate. Vedeta a anunțat cu zâmbetul pe buze că se simte foarte bine pentru că este asimptomatică și se bucură de faptul că se imunizează cu această ocazie.

„Bună dimineața din cortul Rol 2. Transmisiune directă. Vreau să vă liniștesc pe unii dintre voi panicați. Ar trebui să mă felicitați pentru că sunt pozitivă ș asimptomatică. Sunt într-o situație extraordinar de bună. Eu nu fac decât să aștept negativizarea și atât. Nu iau niciun fel de tratament. Nu am ce să tratez practic. Eu sunt chiar fericită că mă imunizez cu această ocazie. Nu voi mai trăi acea panică permanentă că mă voi infecta și nu știu cum voi reacționa. Aceasta este reacția mea la drăguțul, cu ghilimelele de rigoare, Covid”, a transmis actrița Alina Pușcaș pe contul ei de Instagram.

Alina Pușacș, mesaj de pe patul de spital
Alina Pușcaș a povestit că a mers la spital să se testeze de coronavirus, cu toate că nu a luat contact cu niciunul dintre colegii ei de la Te cunosc de undeva care au fost testați pozitiv.

Pușcaș: Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie
Totuși, testul a ieșit pozitiv și în cazul prezentatoarei, ea fiind singura infectată din familie.

Citeste si...
Grupul de Comunicare Strategică: 6300 de români, infectaţi cu coronavirus

„Eu nu m-am aflat printre acei colegi de la Te cunosc de undeva care s-au aflat în apropierea celor confirmați pentru că eu nu am participat la acele filmări, fiind vorba despre repetiții. Așadar, noi ne-am întâlnit cu toții cu ceva timp în urmă, adică acum vreo 12 zile. Cei care au fost confirmați acum și au fost chemați la testare s-au întâlnit și în timpul săptămânii în curs. Eu nu. Așa că, ce credeți că am făcut eu? Am zis să fiu și eu cetățeanul model și am luat familia de mânuță, ne-am dus, ne-am testat. Eu sunt singura pozitivă, asimptomatică, din familie, a declarat Alina Pușcaș pentru Elle.

Val de infectare la Antena1
 Marcel Pavel (DETALII AICI), Ozana Barabancea Toto Dumitrescu sau Andrei Ștefănescu au fost diagnosticați cu virusul COVID.19.

 

În urmă cu doar câteva zile, Marcel Pavel s-a aflat pe platourile de filmare ale emisiunii „Te cunosc de undeva”, acolo unde a interacționat cu Ozana Barabancea, dar și cu Andrei Ștefănescu și Toto Dumitrescu. De altfel, surse din Antena 1 ne-au mărturisit că șefii postului TV le-au recomandat tuturor angajaților show-ului să se testeze preventiv.