Simona Halep s-a calificat în turul doi la US Open, după ce a trecut în 3 seturi, scor 6-3, 3-6, 6-2, de Nicole Gibbs. La finalul partidei, în timp ce adversara sa părăsea arena, campioana noastră a început să o aplaude.

Ulterior, sportiva din SUA i-a trimis un mesaj Simonei, prin intermediul rețelelor sociale.

„Mulțumesc pentru duelul de azi, Simona Halep – mereu cu evoluții de clasă. Unul dintre idolii mei din circuit. Succes pentru restul turneului”, i-a scris Nicole Gibbs campioanei noastre, pe Twitter.

US Open 2019 | Urmează Simona Halep – Taylor Townsend
Taylor Townsend, locul 116 WTA, venită din calificări, a învins-o, cu scorul de 3-6, 6-3, 6-2, pe Katerina Kozlova din Ucraina, locul 74 WTA, calificându-se în turul al doilea al US Open. Townsend s-a impus după puţin peste două ore de joc şi va evolua în manşa a doua cu Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 4.

Citeste si...  SIMONA HALEP. Ion Ţiriac, NOUL manager al Simonei!?

Cu Townsend, Halep a jucat de trei ori şi a câştigat de fiecare dată în două seturi, ultima oară la Miami, în acest an, în turul al doilea, scor 6-1, 6-3. În 2017, la Cincinnati, românca a triumfat cu 6-4, 6-1, în turul al doilea, iar în 2019, cu 6-3, 6-1, la Roland Garros, tot în turul al doilea.