Kobe Bryant a încetat din viață duminică, la doar 41 de ani, după ce elicopterul în care se afla s-a prăbușit. Tragedia a avut loc în orășelul Calabasas, din California.

Președintele Statelor Unite ale Americii a postat un mesaj pe rețelele de socializare despre acest incident.

”Informațiile sunt că marele baschetbalist Kobe Bryant și alți trei au fost omorâți într-un accident în California. Astea sunt vești teribile!”, a scris Trump, pe contul oficial de Facebook.

Ulterior, după ce vestea a fost confirmată, președintele SUA a revenit cu un mesaj sfâșietor pe rețelele sociale.

„Kobe Bryant, în afara faptului că a fost unul dintre cei mai mari baschetbaliști din toate timpurile, era doar la începutul vieții. Își iubea atât de mult familia și privea spre viitor cu atâta pasiune. Pierderea frumoasei sale fiice, Gianna, face ca acest moment să fie și mai devastator.”, a scris Donald Trump.

Și fostul președinte american Barack Obama a postat un mesaj, după ce a aflat de decesul lui Kobe Bryant.

Citeste si...  Bombă în SUA. Donald Trump ar putea să nu mai ajungă președinte

„Kobe a fost o legendă pe teren și abia începuse ceea ce urma să fie un act secund la fel de semnificativ. Să o pierdem și pe Gianna este și mai sfâșietor pentru noi, ca părinți. Michelle și cu mine ne rugăm pentru Vanessa și pentru întreaba familie Bryant într-o zi de coșmar.”, a scris Obama.

Kobe Bryant a jucat doar pentru LA Lakers
Kobe Bryant a jucat între 1996 și 2016, anul în care s-a retras, pentru Los Angeles Lakers. A fost unul dintre cei mai populari și cunoscuți baschetbaliști din istoria NBA.

Fostul sportiv obișnuia să călătorească în elicopterul său privat de ani buni, încă din vremea în care juca pentru Lakers.

Era căsătorit cu Vanessa, alături de care avea patru fiice: Gianna, Natalia, Bianca și Capri, cea mai mică dintre ele, născută în iunie 2019.