Ricardo Grigore (21 de ani) a oferit momente emoţionante la finalul partidei Dinamo – FCSB 0-3, din turul semifinalelor Cupei României.

Vezi ce i-a transmis Becali lui Ricardo Griogore, după ce l-a văzut plângând

Mesajul lui Gigi Becali pentru Ricardo Grigore
Fundaşul dinamovist a cedat nervos la microfonul Digi Sport şi a izbucnit în lacrimi, după umilinţa suferită. Imaginile l-au impresionat şi pe patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, care i-a transmis un mesaj tânărului fotbalist de la Dinamo.

Vezi ce i-a transmis Becali lui Ricardo Griogore

„Vreau să-i spun lui Ricardo Grigore ca unui copil, prietenește, cu dragoste. Mi-a părut rău de el că plângea, mi-a fost milă de el. Îi transmit lui și să înțeleagă toți. Dacă vrei să nu mai plângi, pregătește-te, tată! Dacă nu v-ați pregătit, normal că acum plângeți. Trecea ăsta Petre… n-am văzut așa ceva!

Citeste si...
Liviu Dragnea, invitat de onoare la o nuntă cu ștaif din București / FOTO

Îi spun cu dragoste și prietenie, să nu o ia în nume de rău: ‘Măi, copile, pregătește-te, trage de tine, jerfește-te, dacă vrei să nu mai plângi data viitoare!’ Nu putea să fugă”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

Ricardo Grigore, criză de plâns în direct la TV
În timpul interviului de după meci, apărătorul central, internațional U21 al României, a izbucnit în plâns. Reporterul a încercat să-l calmeze, doar că Grigore și-a revenit cu greu.

”Mă simt ultimul om. Acum, în momentul ăsta, îmi vine să mă las. Nu mai am cuvinte, credeți-mă. Am crescut la clubul ăsta… Mereu am zis, la Dinamo, că vom face ceva în sezonul viitor. Apoi sezonul viitor.

Și nu s-a întâmplat nimic. De trei ani același lucru. Trebuie să strângem rândurile, dar nu se mai poate”, a spus fotbalistul, cu lacrimi în ochi.