Continua scandalul dintre Brigitte si fiul ei. De data aceasta, declaratiile sunt de-a dreptul uluitoare.

Doamna Pastramă a ajuns de urgență la spital. Medicii îi acordă îngrijiri după scandalul cu fiul ei! Panica mare printre apropiatii vedetei, dupa ce chiar Brigitte a anuntat ca este in spital. De ce are nevoie de ajutorul medicilor? Ei bine, se pare ca presiunea din ultimele zile si-a pus accentul pe starea de sanatate a femeii. Asta in conditii in care Brigitte ar fi si insarcinata.

Brigitte acuza presa si propriul fiu pentru faptul ca a ajuns la spital. Bruneta a postat o declaratie extrem de lunga pe retelele de socializare in care a explicat de ce a ajuns pe perfuzii. Doamna Pastramă a dat mai multe amanunte despre conflictul cu fiul ei. Asta in timp ce Robert spunea si el partea lui de adevar la o emisiune tv. Important de retinut este faptul ca declaratiile celor doi nu coincid, asadar nu vom afla niciodata ce s-a intamplat cu adevarat in casa familiei Pastrama.

Brigitte si-a inceput declaratia cu filmul desfasurarii evenimentelor. Bruneta spune ca s-a trezit dimineata si a gasit un dezastru de nedescris in casa. Apoi a auzit glasuri si a inceput sa urle la Florin, pentru a ii veni in ajutor. Doamna Pastramă a declarat ca barbatii prezenti in casa au inceput sa o agreseze pana la venirea sotului ei. A fost scuipata si impinsa pe jos, iar masina ei furata.

„În perfuzii, la spital…”
“De pe scări au început să coboare mai mulți indivizi euforici, dar nu la modul frumos, care au început să mă jignească în cel mai urât mod posibil… În timp ce unul mă scuipa, altul m-a împins brutal și am întrebat dacă îl cunoaște pe fiul meu, au spus: «cine p… mea e Robi?». Am pus mâna pe telefon să sun poliția și unul m-a împins pe jos, dar în acel moment a coborât Florin și l-a imobilizat. Eu am sunat la 112 prima dată. Apoi unul a întrebat: «A ta era mașina aia albastră?». Am ieșit afară și nu mai era mașina! (…)”, a spus doamna Pastramă

Citeste si...  John McAfee anunță ”primul telefon cu adevărat sigur din lume”

“Astăzi am ajuns în perfuzii, la spital….și totul datorită presiunilor mediatice intense, care nu au cum să înțeleagă câtă durere e în sufletul unei mame singure, care muncește până la epuizare să își plătească creditele. Care atunci când se trezește o doare carnea pe ea de oboseală și surmenare și care ajunge batjocorită și umilită de niște indivizi primiți de «prietenii» fiului, agresată și verbal, și fizic când încearcă să înțeleagă de ce au ajuns acele persoane în casa ei… și mai îi este distrusă și mașina firmei, la care încă mai plătește rate”, a mai continuat doamna Pastramă pe contul de Facebook.

Robert Sfăt, declarații uluitoare despre propria mama
“S-a trezit cu toane nașpa. M-a îmbrâncit afară din casă, m-a scos desculț în curte și eu am sărit gardul. L-a trezit pe Florin din somn și i-a zis să mă dea afară din casă. Florin nu îmi dăduse cheia. I-a dat și un capac lui Florin”, a declarat Robert pentru reporterii Xtra Night Show, potrivit Spynews.

“Și în fostele ei relații se credea că violența trebuie folosită. Am stat în casa lui Ilie Năstase și după ce ei s-au despărțit. Mă înțelegeam mai bine cu el decât cu ea. O mamă trebuie să ofere lecții de viață și educație, și afecțiune. Ea m-a pus jos la pământ și eu am vrut să mă ridic. Florin, mereu când a fost vreo discuție de gen, a încercat să aplaneze conflictul. De la bunica mea am învățat să nu ridic mâna la vreo femeie”, a mai mărturisit fiul lui Brigitte.