Mircea Drăghici a declarat, sâmbătă, despre faptul că cei din conducerea PSD au fost întâmpinați la Reșita de protestatari, că aceștia vor să aducă, prin agresivitate, niște oameni la putere, însă social-democrații nu vor accepta așa ceva.

„Ați văzut afară că agresivitatea vrea să ne de afară din casa noastră. Că ei vor să aducă la putere niște oameni prin agresivitate și prin mizerie. Nu vom accepta așa ceva în casa noastră și vă rog pe toți, prin vorbe, să spuneți ceea ce face prin fapte Guvernul. Este important să spuneți și dumneavoastră. Nu-l putem lăsa doar pe președintele Liviu Dragnea să spună despre programul de guvernare. O face foarte bine, a gândit un program foarte bun. Suntem mândri că ținem pasul și atingem țintele împreună, dar este și rândul nostru să intrăm în teren. Este rândul nostru să-i blamăm pe cei care vor să ne confiște țara și să ne vândă tradițiile și bogățiile. Sunt afară. Prin agresivitate au vrut să ne strice evenimentul, nu au reușit și nu vor reuși. Împreună, vom câștiga campaniile”, le-a transmis Mircea Drăghici social-democraților prezenți la evenimentul în care a fost ales liderul PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan.

Citeste si...
Horoscop 10 februarie

Liviu Dragnea a participat la alegerile PSD Caraș-Severin, de sâmbătă de la Reșița, alături de trezorierul PSD Mircea Drăghici, Natalia Intotero, ministru pentru Românii de pretutindeni, și secretarul general al PSD, Codrin Ștefănescu. Aceștia au fost întâmpinați de un grup de protestatari, înaintea evenimentul partidului.

Luminița Jivan, care a condus și interimar filiala a fost aleasă șa șefia organizației. Interimatul a fost asigurat de aceasta după ce Ion Mocioalcă, liderul filialei social-democrate, a anunțat pe 3 decembrie 2018 că demisionează din PSD și se înscrie în Pro România.