Formează fără doar şi poate unul dintre cele mai îndrăgite cupluri care a locuit vreodată la Casa Albă. Barack (57 de ani) şi Michelle Obama (54 de ani) au sărbătorit, în 3 octombrie, 26 de ani de căsnicie. Cum ne-a obişnuit, fostul preşedinte al Americii i-a făcut o declaraţie de dragoste nevestei sale pe contul de Instagram.

În urmă cu 26 de ani, în 3 octombrie, Barack Obama o lua de nevastă pe frumoasa Michelle, femeia care l-a sprijinit necondiţionat

Cu ocazia celei de-a 26-a aniversări a căsniciei lor, fostul preşedinte al Americii i-a scris un mesaj de dragostei soţiei sale pe contul de Instagram, scrie Eonline.

Citeste si...
Sexi si Rea! Cu sa iti inebunesti partenerul seara de seara

„Aniversare fericită, Michelle Obama. Timp de 26 de ani ai fost o parteneră extraordinară, cineva care mă face întotdeauna să râd, persoana mea favorită alături de care să văd lumea”, a scris Obama lângă fotografia, care o înfăţişa pe Michelle în timp ce privea norii prin geamul unui avion.

Michelle i-a răspuns soţului cu o altă declaraţie de dragoste. „Mulțumesc, Barack Obama pentru 26 de ani plini de dragoste, încredere și respect (…) Fiecare zi pe care o petrec alături de tine îmi amintește ce comoară ești pentru noi toți”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.