Vezi ce decizie a luat Carmen Dan cu privire la stadionul Dinamo Ministrul Afacerilor Interne,  a declarat, vineri, că din perspectiva ministerului pe care il conduce, s-a atins obiectivul construirii unui nou stadion Dinamo. Ministrul spune însă că proiectul este unul „un pic în întârziere”.

„Așa cum știți, cum de fapt a anunţat Compania Naţională de Investiţii, suntem în faza în care după ce se vor finaliza studiile de fezabilitate, vom putea să demarăm execuţia lucrărilor. Vezi chiar dacă suntem un pic în întârziere, așa cum am declarat, eu pot să spun că din perspectiva Ministerului Afacerilor Interne ne-am atins obiectivul. Și chiar dacă nu este pe amplasamentul stadionului consacrat, aşa cum poate şi l-au dorit cei care ne sprijină şi cei ne susţin, foarte mulți suporteri și foarte multe persoane care sunt alături de noi, am reuşit totuşi să ne încadrăm şi să reușim construcția unuia dintre cele patru obiective (cele 4 stadione pentru Campionatul European de Fotbal)”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Citeste si...  Noaptea mintii. Jandarmeria a facut plangere penala si acuza o lovitura de stat la protestul diasporei din 10 august!