Regina are o cramă imensă ascunsă sub Palatul Buckingham, care adăpostește mii de sticle de băutură, în valoare de aproximativ 2 milioane de lire sterline.
Palatul Buckingham găzduiește 775 de camere, însă dedesubtul său sunt alte încăperi vaste, inclusiv cramele de vin originale de pe vremea când clădirea era Buckingham House.

Regina are o cramă imensă ascunsă sub Palatul Buckingham în adâncurile palatului, există cel puțin șapte camere imense, datând din 1703, care au rămas, în esență, neschimbate până în zilele noastre și care adăpostesc o colecție de vinuri de invidiat.

Conform reporterilor The Telegraph, care au putut vizita ”comoara”, conținutul acestor crame valoarează în jur de 2 milioane de lire sterline.

Citeste si...
Laura Cosoi, un pictorial cat o fantezie sexy.

Din impresionanta colecție fac parte un Château Léoville Barton din 1988 sau un Fonseca Quinta do Noval din 1963.

Piesa de rezistență a cramei este o sticlă de sherry datând din 1660, care a fost descoperită când a fost construit noul London Bridge și dăruită Reginei.

Crama găzduiește în jur de 25.000 de sticle, însă nu și băutura destinată protocolului și banchetelor de stat.

Pentru evenimente oficiale, guvernul a investit într-o cramă din Lancaster House, care conține în jur de 39.000 de sticle – vin, bere, spirtoase – unele piese valorând până la 10.000 de lire sterline.