Situaţia de la FCSB continuă să fie neclară, după ce Gigi Becali a anunţat că Bogdan Vintilă nu va mai fi antrenorul principal al echipei. Urmează schimbări la nivelul băncii tehnice şi i s-ar pregăti terenul lui Laurenţiu Reghecampf pentru vara viitoare.

Ce urmează la FCSB: Mihai Pintilii, antrenor. Toni Petrea, A1 în acte
La clubul roş-aşbastru vor sosi Toni Petrea şi Thomas Neubert, deja foşti colaboratori ai lui Laurenţiu Reghecampf la Al Wasl. Mihai Pintilii este dorit ca antrenor principal, deoarece are cea mai mare influenţă în vestiar, însă nu deţine licenţă PRO.

Urmează ca în scurt timp apele să se limpezească. Cel mai probabil, în acest final de play-off şi la finala Cupei, A1 va fi Toni Petrea, deşi în rolul de „principal” va fi Pintilii. Nu se ştie încă ce post urmează să ocupe Bogdan Vintilă în noua organigramă a clubului.

Gigi Becali: „Petrea şi Neubert trebuie să vină cât mai repede”
Patronul FCSB, Gigi Becali, a spus că ar fi vrut ca noul staff să fie prezent la meciul din campionat cu Craiova, însă acest lucru nu va fi posibil: „Discutăm direct cu ei, dar ei au reziliat. Neubert și Toni Petrea au semnat rezilirea (n.r cu Al Wasl). Trebuie să vină cât mai repede.

Aș fi vrut să-i am înainte de meciul cu Craiova, dar nu avem un mare stres. Nu cred eu că o să ne scoată Sepsi în Cupă Sau că Botoșaniul o să treacă peste noi. Dacă o să joace Coman cum a jucat aseară, spulberăm tot”, a spus Gigi Becali.

Laurenţiu Reghecampf, aşteptat în vara viitoare la FCSB
În tot acest context, i s-ar pregăti o revenire spectaculoasă lui Laurenţiu Reghecampf la FCSB. Gigi Becali va mai trebui însă să aştepte un an, deoarece antrenorul şi prietenul său mai are contract cu Al Wasl.

Reghe a avut performanţe remarcabile la FCSB şi de aceea reprezintă o garanţie a succesului pentru patronul echipei.

La cârma roş-albaştrilor, Reghe a avut câteva borne memorabile: în 2013 a câştigat titlul cu 5 etape înainte de finalul sezonului, egalând astfel recordul lui Emeric Ienei din 85/85 şi 86/87. Cu el pe bancă, FCSB a reuşit în premieră să elimine din Europa o deţinătoare a CCE/UCL: Ajax (sezonul 2012/2013). A învins Chelsea, deţinătoarea UEFA Champions League, cu 1-0, pe Arena Naţională.

Citeste si...
In insula Lesbos, localnicii s-au încăierat cu polițiștii pentru că nu mai vor tabere de refugiați

Reghecampf mai are contract cu Al Wasl încă un an, însă, dacă se va despărţi mai repede de gruparea din Emirate, va fi aşteptat cu braţele deschise la FCSB.

Ilie Dumitrescu: ”Eu cred că Reghecampf își dorește să revină aici”
Specialistul Digi Sport crede că sosirea lui Toni Petrea este doar un prim pas pentru revenirea lui Laurențiu Reghecampf la FCSB.

„Probabil că există o înțelegere, e o altă interpretare, pentru ca încet-încet să se obișnuiască lotul acesta de jucători cu noile metode de pregătire, să reintre într-un alt tip de efort. N-ar fi o surpriză.

Eu cred că Reghecampf își dorește să revină aici. Cred că este realizat din punct de vedere financiar. Poate dorește să facă din nou performanță, poate vrea un nou titlu sau să aibă prezențe în cupele europene. Poate asta contează mai mult”, a spus Ilie Dumitrescu, în direct la Fotbal Club.

Reghecampf ar dori să lucreze din nou cu Gigi Becali
Laurențiu Reghecampf a declarat că în România ar lucra doar cu Gigi Becali și susține că el nu a avut nicio problemă cu patronul FCSB, atât timp cât a colaborat cu el.

”Am spus că aș mai lucra doar cu el pentru că mie mi-e foarte greu să merg acum în altă parte. Toată lumea știe ce am făcut și cum am fost. Sigur, niciodată nu poți să spui nu, pot apărea anumite situații.

Eu n-am nicio problemă să lucrez cu el. E foarte greu să mă întorc la o altă echipă din Liga 1. Niciodată nu poți să spui niciodată, dar aș spune că m-aș întoarce doar la FCSB, unde să lucrez cu Gigi Becali. Pentru mine e același om, îl cunosc foarte bine.

În momentul când simte că totul e ok la echipă, vede că echipa joacă fotbal, sunt sigur că va fi foarte liniștit”, a spus Reghecampf.

176 de partide a bifat Laurențiu Reghecampf în cele două ”mandate” pe banca FCSB-ului. Acesta antrenează din 2017 în Emiratele Arabe Unite
2 titluri de campion are Reghe cu echipa lui Becali: 2012-2013 şi 2013-2014
În 2013, Reghecampf a fost numit antrenorul anului în România