România a fost la un pas de calificarea în turneul final al Grupei Mondiale din Fed Cup, însă va fi nevoită să joace pe 17 și 18 aprilie un meci decisiv pentru a rămâne în prima divizie a competiției.

Ce a transmis Ana Bogdan după eșecul la Fed Cup

”Mulțumim, Cluj! Mulțumim, România! 💙💛❤️
Am luptat cu sufletul, am fost uniți și ne-am dăruit întru totul acestor zile. Nu s-a sfârșit, ci cred ca este doar începutul. ✨ Vă mulțumim pentru toată energia pe care ne-ați dat-o și pentru faptul ca ați trăit intens fiecare clipă alături de noi!
To be continued…💪🏼❣️”, este mesajul pe care Ana Bogdan l-a postat pe contul ei de Facebook.

Ce a transmis Ana Bogdan după eșecul la Fed Cup

Jaqueline Cristian, după ce România a pierdut în decisiv cu Rusia: ”La mine s-a simțit oboseala!” Ce a spus Gabriela Ruse
Jaqueline Cristian a recunoscut faptul că a resimțit oboseala și consideră că adversarele ”au ridicat mult nivelul jocului”.

Citeste si...  Sex: Ce ar trebui să mai faci cu sânii tăi

”A fost un meci foarte intens. Ne-am bucurat să fim acolo. Atmosfera a fost foarte bună. Am intrat foarte motivate. S-a simțit puțin și oboseala, din partea mea, adversarele au ridicat mult nivelul și s-a încheiat bine pentru ele. Am dat tot ce am avut mai bun acolo, dar nu a fost să fie ziua noastră. Încă procesez tot ce s-a întâmplat astăzi.

Au fost multe emoții, trăiri. Mi-am dorit foarte mult să câștigăm la dublu și vă pot spune că am învățat foarte multe din ziua asta. Ne pare rău că nu am câștigat și sper să revin în echipa de Fed Cup”, a spus Jaqueline Cristian, după meciul de dublu.