Lionel Messi (32 de ani) și Cristiano Ronaldo (34 de ani) au captat toată atenția la Gala de la Monaco, unde a avut loc tragerea la sorți a grupelor UEFA Champions League. Cei doi au stat unul lângă altul şi au fost surprinşi discutând în mai multe rânduri. După atâţia ani de rivalite în La Liga, acum cei doi se mai duelează doar prin intermediul Champions League.

Cristiano Ronaldo a oferit faza serii, când a făcut întreaga sală să râdă, inclusiv pe rivalul său. Starul portughez a spus că speră să ia cina în viitor cu Messi.

„Am împărţit aceeaşi scenă timp de atâţia ani, nu e uşor pentru noi să nu mai jucăm în aceeaşi ligă. Avem o relaţie bună, încă nu am luat cina împreună, dar urmează. În tot acest timp ne-am împins unul pe celălalt, e frumos să facem parte din istoria fotbalului.

Citeste si...  FOTO: Iubita lui Cristiano Ronaldo îşi face debutul în cinematografie

Sper să fim aici şi anul viitor, şi peste doi ani. Încă arăt bine pentru vârsta mea”, a afirmat Ronaldo, râzând, în aplauzele asistenței.

Messi și Ronaldo, întrecuți de Van Dijk
Virgil van Dijk, fundaşul lui Liverpool, a fost desemnat de UEFA cel mai bun fotbalist al sezonului trecut din UEFA Champions League.

Van Dijk, ce obţine în premieră această distincţie, a fost preferat marilor vedete ale fotbalului, Cristiano Ronaldo (Juventus) şi Lionel Messi (FC Barcelona). Van Dijk, primul fundaş ce intră în posesia acestui trofeu, a ajutat-o pe Liverpool să câştige Liga Campionilor, după o finală cu Tottenham Hotspur (2-0).

Anterior, van Dijk fusese ales cel mai bun fundaş din sezonul trecut al Ligii Campionilor.

Van Dijk are 28 de ani şi joacă din ianuarie 2018 la Liverpool.