Declarațiile date ieri de George Becali au ajuns rapid în presa străină. Patronul celor de la FCSB a fost întrebat dacă ia în considerare să angajeze un psiholog, pentru a încerca să rezolve forma slabă a jucătorilor săi, iar replica sa a ajuns subiect de discuție pe reddit.

Declarația lui George Becali a ajuns pe reddit
Becali nici nu vrea să audă de varianta angajării unui psiholog la FCSB. Afirmația făcută ieri a ajuns să fie comentată pe celebra rețea reddit.

„Doamne ferește (n.r. să angajeze un psiholog la FCSB)! La mine există Hristos, rugăciunea și Sfânta Cruce”, a afirmat Gigi Becali.

Ce spun userii de pe reddit despre afirmația lui Becali
Userii de pe celebrul agregator de știri au comentat pe marginea afirmațiilor făcute de Gigi Becali. Majoritatea l-au ironizat pe patronul FCSB-ului pentru declarațiile date.

„Puneți o cruce și o Biblie în fiecare vestiar și toate problemele sunt rezolvate.”, a scris un user.

„A vrut (n.r. Gigi Becali) să construiască o biserică în Grecia sau ceva de genul, dar a oprit proiectul în momentul în care cei de acolo au refuzat ideea de a avea un tablou imens cu el agățat acolo”, a scris un altul.

„Există un video cu el când iese dintr-un Maybach și deschide ușa cu o rangă”, a fost un alt comentariu.

„Ce clovn!”, a fost o altă replică postată la acest „topic”.

„Pare un loc loc de muncă destul de toxic”, este părerea altui user.

„Pentru jucători? Da. Pentru antrenori? Absolut. E probabil unul dintre cele mai stresante locuri de muncă din țară. Un antrenor a refuzat să semneze cu echipa pentru că nu a fost de acord ca patronul să-i facă schimbările, deși acceptase ca patronul să-i facă primul 11”, a răspuns un altul.

Citeste si...
Două fete din România au stârnit pasiuni pe internet!


„Nu fac eu aşa ceva, Doamne fereşte! La mine psihologul e Hristos şi rugăciunea şi Sfânta Cruce. Ce e aia psiholog? Cum să dea suport moral psihologul? Suport moral la rugăciune, la Sfânta Liturghie: Doamne Iisuse Hristoase, miluieşte-mă! Să le dea lor Hristos minte (n.r. jucătorilor) cât miliardele de miliarde de psihologi, dacă e să fie şi dacă merit eu. Şi dacă nu merit eu, mâncăm bătaie.

Dar nu că aduc psiholog. Cum adică? Psihologul la oameni care sunt bolnavi cu adevărat. Nu psihiatru, psiholog numai dacă eşti bolnav. Toate naţionalele au psihologi la ei, dar la mine e psiholog Hristos. Totul numai în Hristos, în Sfânta Cruce şi în liturghie, aşa-i la mine psihologul, m-ai înţeles? Ce să le facă psihologul? Dacă are omul ceva, probleme… nu ştiu.

Mental există rugăciunea. Noi avem mental o magazie. Şi noi dacă magazia aia o încărcăm cu lucruri bune, Dumnezeu face şi ne ies toate în viaţă. Adică ne antrenăm, facem, dregem, ne gândim la fotbal. Dacă noi în magazia aia lăsăm dracii să încarce magazia capului nostru cu gândurile lor drăceşti atunci avem nevoie de psiholog” – George Becali, la ProX.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.